SCANDINAVISCHE VERENIGING TWENTE

tel. 06 22 80 99 51 (secr.)
e-mail: secretaris@svtwente.nl
site: www.svtwente.nl

Nog even geduld S.V.P.

Aan de nieuwsbrief voor de komende clubavond wordt gewerkt!!
Zie onze Agenda.

secretaris

De Stefans-Hof en consumpties

In de Stefans-Hof kan voortaan ook worden betaald met plastic munten. Bezoekers moeten die dan eerst kopen.
Er zijn munten van € 1,50 voor koffie, thee en niet-alcoholische dranken. Voor alcoholhoudende dranken zijn er munten van € 2,00.

Betalen met een muntje is altijd gepast betalen en daardoor kan er sneller gewerkt worden door de vrijwilligers achter de bar en hoeven de bezoekers minder lang te wachten. Munten zijn bij de bar verkrijgbaar.

Volgende bijeenkomsten in 2019

11 oktober, 8 november, 13 december.
Natuurlijk alles onder voorbehoud.

Ondervindt u onverwachte problemen bij het bereiken van Stefans-Hof? Bel 06 22 80 99 51.
Iemand van het bestuur haalt u dan op. Indien nodig is een rolstoel beschikbaar.

Deze nieuwsbrief vindt u ook altijd op onze website www.svtwente.nl onder www.svtwente.nl/nieuwsbriefActueel.html