SCANDINAVISCHE VERENIGING TWENTE

tel. 06 22 80 99 51 (secr.)

e-mail: secretaris@svtwente.nl
site: www.svtwente.nl

Aanmelden voor gratis

24 maart 2020

Van de voorzitter

afstand

De afgelopen dagen bent u overspoeld met slecht nieuws. Het coronavirus maakt ons op een pijnlijke manier duidelijk hoe kwetsbaar wij zijn.
Ook de Scandinavische Verenging Twente moet maatregelen nemen in deze volstrekt nieuwe situatie. De belangrijkste activiteit van onze verenging is het organiseren van bijeenkomsten. Dat kan voorlopig niet. De aangekondigde avonden in de Stefans-Hof op 17 april en 8 mei zijn geannuleerd. Dat hebben wij gedaan om de gezondheid van de bezoekers niet in gevaar te brengen. Want uw welzijn heeft bij ons de hoogste prioriteit.corona
Niemand weet wanneer de draad van het normale leven weer kan worden opgepakt. Voorlopig worden er daarom geen bijeenkomsten gepland. Zodra het weer veilig kan zullen we dat weer gaan doen. Tot die tijd staat onze vereniging in de sluimerstand.
De overheidsmaatregelen hebben grote invloed op ons dagelijks leven. Het vermijden van persoonlijke contacten is noodzakelijk maar heel moeilijk als het om dierbaren gaat. Ik wens u daarbij sterkte.
Gelukkig kunnen we nog wel met elkaar communiceren. De telefoon, e-mail en onze website zijn zonder gevaar te gebruiken. Wie een mededeling wil doen aan alle leden kan daarvoor het contactformulier van de website gebruiken. En ik raad iedereen aan daar regelmatig te kijken naar nieuwe bijdragen. Er zijn nog steeds mogelijkheden om als verenging te functioneren, zelfs in de sluimerstand.
Pas goed op uzelf en let ook goed op anderen. We zullen het probleem samen moeten oplossen.

Karel Jansen

Wilt u reageren?

Schrijf in het "Ledencontact" of gebruik het Berichtenformulier.

Volgende bijeenkomsten in 2020

Natuurlijk alles onder voorbehoud.

Deze nieuwsbrief vindt u ook altijd op onze website www.svtwente.nl onder www.svtwente.nl/nieuwsbriefActueel.html