Scandinavische Films in TwenteTitel

Beschrijving

Gräns (Border)

Zweedse film van Ali Abbasi

In Cannes bekroonde, uitzonderlijke combinatie van liefdesverhaal, Scandinavische folklore, misdaaddrama, bovennatuurlijke thriller!

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore’s schokkende waarheid zal accepteren.

Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In. De manier waarop zij dit liefdesverhaal vermengen met Scandinavische folklore, misdaaddrama en bovennatuurlijke thriller, is adembenemend.

 

grans

hof88

Theater Hof88
Elisabethhof 4
Almelo

website Hof88

vr 22 febr om 20.15 uurDe volgende Twentse filmhuizen vertonen nog wel eens Scandinavische films:

concordia

Theaterzaal
Oude Markt 15 - Enschede

website Concordia

hof88

Theater Hof88
Elisabethhof 4 - Almelo

website Hof88

concordia

Theater De Bond
Molenstraat 25 - Oldenzaal

website De Bond

 

- Scandinavië leeft in Twente -

logo

Gratis tellen en statistieken voor uw website op www.motigo.com